Steinsoppizza med chorizo, kylling, squash og cherrytomater

Steinsoppizza med chorizo, kylling, squash og cherrytomater

4.12 (76)
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Squash
1 stk
Cherrytomater
250 g
Prinsessefilet av kylling
250 g
Chorizo
1 pakke
Steinsoppesto
1/2 glass
(Melk, Laktose)
Pizzabunner
1 pakke
(Hvete, Rug)
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp pizzaene med revet parmesanost!

Sett stekeovnen på 240 grader.
Kutt squashen i terninger. Fordel squashterningene og cherrytomatene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek formen i ovnen i 10-12 minutter.
Skjær kyllingen og chorizoen i strimler.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingstrimlene i 3-4 minutter. Ha i chorizoen, og stek videre i 2-3 minutter.
Fordel steinsoppestoen utover pizzabunnene, og stek bunnene i ovnen i 3-4 minutter.
Topp de ferdigstekte pizzabunnene med kyllingen, chorizoen, squashterningene og cherrytomatene.
Vel bekomme!