Pasta med kremet salsicciapølse- og paprikasaus, sukkererter, spinat og Gran Biraghi

Pasta med kremet salsicciapølse- og paprikasaus, sukkererter, spinat og Gran Biraghi

Ny oppskrift
Under 25 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Egg
  • pepper
  • salt
Sukkererter
1 pakke
Banansjalottløk
1 stk
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Spisspaprika
1 stk
Spinat
1 pakke
Giglipasta
200 g
Salsicciapølser
300 g
(Egg)
Seterrømme
1/2 pakke
(Laktose)
Gran Biraghi
1 pakke
(Melk, Laktose)
Egg
2 stk
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med ristede pinjekjerner!

Kutt sukkerertene i to på langs. Skrell og finhakk banansjalottløken og hvitløken. Kutt spisspaprikaen i skiver, og skyll spinaten i kaldt vann. Knekk 2 egg i en skål, og skill eggeplommene fra eggehvitene.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Lag et snitt i enden på pølsene og press ut små kjøttboller. Stek kjøttbollene i 5-7 minutter, til de er gylne. Ha i banansjalottløken, hvitløken, sukkerertene og paprikaen i pannen sammen med kjøttbollene, og stek videre i 2-3 minutter. Vend inn spinaten og rømmen, og kok opp. Skru temperaturen ned til middels lav varme, og rør inn eggeplommene. Smak til med salt og pepper.
Sil vannet av pastaen, og ha den tilbake i kjelen. Vend inn salsicciapølse- og paprikasausen, og topp med Gran Biraghi-osten.
Vel bekomme!