Bakt søtpotet med sjampinjong, cottage cheese og ristede nøtter

Bakt søtpotet med sjampinjong, cottage cheese og ristede nøtter

Ny oppskrift
Under 45 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Søtpoteter
2 stk
Gul løk
1 stk
Sjampinjong
100 g
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Hvite bønner
1 pakke
Cottage cheese
1 beger
(Melk, Laktose)
Steinsoppesto
1/2 glass
(Melk, Laktose)
Nøttemiks
1/2 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Ruccola
50 g
Lime
1 stk
Olje
Salt
Pepper
Olivenolje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend inn litt finhakket gressløk eller valgfrie urter i cottage cheese-blandingen.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt søtpotetene i to på langs. Stikk noen hull i potetenes overflate med en gaffel, og ha dem i en ildfast form. Hell over litt olje, og stek søtpotetene i ovnen i ca. 30 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Finhakk løken, og kutt sjampinjongene i to. Skrell og press hvitløken. Hell laken av bønnene. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek løken, sjampinjongene og bønnene i ca. 4 minutter, til løken er blank og soppen har fått litt farge. Ha i hvitløken mot slutten av steketiden. Ta stekepannen bort fra stekeplaten, og vend inn cottage cheesen og steinsoppestoen. Smak til med salt og pepper.
Ta søtpotetene ut av ovnen, og grav en grop i hver søtpotet. Bland det utgravde søtpotetkjøttet sammen med cottage cheese-fyllet. Fyll søtpotetene med cottage cheese-fyllet, og strø over nøttene. Ha de fylte søtpotetene tilbake i ovnen, og stek dem i ca. 5 minutter.
Ha ruccolaen i en serveringsskål, og ha over litt olivenolje, salt og pepper.
Kutt limen i båter. Server med limebåtene, resten av cottage cheese-fyllet og ruccolaen.
596 kcal. Protein: 28 g. Karbohydrater: 58 g. Fett: 23 g. *Hvorav mettet fett: 5 g.
Vel bekomme!