Italiensk grønnsakssuppe med svinekjake og friske grønnsaker
3.88 (67)
Under 40 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Mørkokt svinekjake
350 g
Gulrøtter
200 g
Vårløk
1 pakke
Gul løk
1 stk
Bakepotet
1 stk
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Hakkede tomater
1 boks
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha to laurbærblad i suppen for ekstra god smak!
Skjær svinekjakene i terninger. Ta vare på kraften i pakken. Skrell gulrøttene. Kutt gulrøttene, vårløken, løken og poteten i små terninger. Skrell og finhakk hvitløken.
Varm opp en stor kjele med litt olje til middels høy varme. Stek kjøttet i ca. 1 minutt, tilsett grønnsakene, og stek videre i 1-2 minutter, til løken er blank.
Ha de hakkede tomatene, 7 dl vann, grønnsaksbuljongen og kraften fra svinekjakene i kjelen, og kok opp. La suppen småkoke på lav varme i ca. 20 minutter. Smak til med salt og pepper.
491 kcal. Protein: 49 g. Karbohydrater: 44 g. Fett: 11 g. *Hvorav mettet fett: 3 g.
Vel bekomme!