Italiensk grønnsakssuppe med svinekjake og friske grønnsaker

Italiensk grønnsakssuppe med svinekjake og friske grønnsaker

3.88 (67)
Under 40 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • pepper
    • salt
    Mørkokt svinekjake
    350 g
    Gulrøtter
    200 g
    Vårløk
    1 pakke
    Gul løk
    1 stk
    Bakepotet
    1 stk
    Kinesisk hvitløk
    1/2 stk
    Hakkede tomater
    1 boks
    Grønnsaksbuljong
    1 pakke
    Salt
    Pepper
    Olje
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ha to laurbærblad i suppen for ekstra god smak!

    Skjær svinekjakene i terninger. Ta vare på kraften i pakken. Skrell gulrøttene. Kutt gulrøttene, vårløken, løken og poteten i små terninger. Skrell og finhakk hvitløken.
    Varm opp en stor kjele med litt olje til middels høy varme. Stek kjøttet i ca. 1 minutt, tilsett grønnsakene, og stek videre i 1-2 minutter, til løken er blank.
    Ha de hakkede tomatene, 7 dl vann, grønnsaksbuljongen og kraften fra svinekjakene i kjelen, og kok opp. La suppen småkoke på lav varme i ca. 20 minutter. Smak til med salt og pepper.
    491 kcal. Protein: 49 g. Karbohydrater: 44 g. Fett: 11 g. *Hvorav mettet fett: 3 g.
    Vel bekomme!