Hummerpasta med krydderstekt scampi, paprika og spinat, varme multibrød og aioli

Hummerpasta med krydderstekt scampi, paprika og spinat, varme multibrød og aioli

Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Skalldyr
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
Pasta
200 g
(Hvete)
Spinat
50 g
Hummersaus
1 pakke
(Skalldyr, Fisk, Melk, Laktose)
Sitron
½ stk
Rød paprika
1 stk
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
Scampi naturell
150 g
(Skalldyr)
Rustikke multibrød
2 stk
(Hvete, Rug)
Sitron
½ stk
Aioli
½ pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
1130 kcal
Fett:
48 g
Karbohydrater:
122 g
Protein:
53 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også varme sausen i en egen liten kjele og servere den til retten.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
 Tilbered pastaen som anvist på pakken. Skyll og tørk spinaten. 
 Skyll og rens paprikaen, og kutt den i strimler. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i oljen fra ingefærblandingen. Stek paprikaen i omtrent 1 minutt, til den har litt farge. Tilsett scampien og resten av ingefærblandingen, og stek videre i 1 minutt. Krydre med salt.  
 Tilbered multibrødene som anvist på pakken. 
 Sil vannet av pastaen. Ha hummersausen i pastakjelen, og varm opp på middels høy varme i 2 minutter. Ha pastaen og spinaten i kjelen, bland godt, og varm opp i 1 minutt. Smak til med salt, pepper og saften fra halve sitronen.  
 Kutt resten av sitronen i båter. Bland paprikaen og scampien med pastaen, og krydre med grovkvernet sort pepper. Server sitronbåtene og aiolien til retten.
Vel bekomme!