Pannestekt laks med mango- og chilisaus, poteter og smørdampet grønnkål og gulrot
Ny oppskrift
Under 30 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Fisk
Basisvarer:
- Laktosefritt smør
- olje
- pepper
- salt
Poteter
400 g
Grønnkål
1 pakke
Gulrøtter
300 g
Laksefilet
325 g
Mango- og chilisaus
1 beger
Salt
Pepper
Olje
Laktosefritt smør
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Skvis litt limesaft over laksen før du steker den for en friskere smak.
Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skyll grønnkålen og fjern de tykke stilkene. Skrell og kutt gulrøttene i mindre biter. Kok opp 2 dl vann med 3 spiseskjeer laktosefritt smør og litt salt i en kjele. Ha i grønnsakene når vannet koker, og damp dem under lokk i 5-6 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Krydre fiskestykkene med salt og pepper. Stek fisken i 3-4 minutter på hver side, til den er fast, men har en rosa kjerne.
Server retten med mango- og chilisausen.
Vel bekomme!