Sommerkoteletter med barbecuesaus, grillede maiskolber og spisspaprika
Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Sennep·
- Bygg·
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Olje
- smør
Bulgur
1 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Barbecuesaus
3 pakke
Spisspaprika
1 pakke
Røkt kotelettkam
600 g
Maiskolber
2 pakke
Olje
Smør
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Skjær noen snitt i fettranden på kotelettene slik at de ikke krøller seg!
Fyr grillen! Om du ikke ønsker å grille, gå rett til punkt 6.
Tilbered bulguren som anvist på pakken. Ha hønsebuljongen i kokevannet.
Kutt maiskolbene i to, og kutt spisspaprikaene i to på langs. Pensle grønnsakene med olje, og legg dem på grillen. Grill grønnsakene til de er gylne og varme. Ha litt smør på grønnsakene ved servering.
Pensle kotelettene med litt barbecuesaus. Grill kotelettene i 4-6 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
Server med resten av barbecuesausen.
Sett stekeovnen på 220 grader, og kok bulguren som anvist på pakken sammen med hønsebuljongen. Kutt spisspaprikaene i to, og stek dem i ovnen i ca. 10 minutter. Varm opp en kjele med vann, og la maisen trekke i 8-10 minutter. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek kotelettene i 4-5 minutter på hver side.
Vel bekomme!