Sitronkrydret kylling med lun og kremet salat

Sitronkrydret kylling med lun og kremet salat

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Rødløk
1 stk
Cherrytomater
250 g
Purreløk
1 stk
Gulrøtter
400 g
Gressløk
1 pakke
Kyllingbryst
630 g
Sitruskrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Drømmelett
1/2 pakke
(Laktose)
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Mat til overs? Skjær kyllingen i biter og vend den inn i salaten. Perfekt som lunsj!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og finhakk hvitløken. Grovhakk rødløken, og kutt cherrytomatene i to. Rens purreløken og kutt den i strimler, og skrell og kutt gulrøttene i terninger. Finhakk gressløken.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek kyllingen i ca. 2 minutter på hver side. Krydre med sitruskrydderet og litt salt og pepper underveis. Ha kyllingen i en ildfast form, og stek formen i ovnen i ca. 15 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt.
Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp igjen til middels høy varme. Stek hvitløken, rødløken og gulrøttene i ca. 5 minutter. Tilsett purreløken og cherrytomatene, og stek videre i et par minutter. Ta pannen av platen, og vend inn Drømmeletten og gressløken. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!