Bakt paprika fylt med tacomiks servert med avokado, lime og koriander
Ny oppskrift
Under 30 min
14 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Rød paprika
2 stk
Grønn paprika
1 stk
Gul paprika
1 stk
Gul løk
1 stk
Mais
1 pakke
Salat- og grytebønner
1 pakke
Karbonadedeig
500 g
Three spice
1 pakke
Revet mozzarella
1 pakke
Avokado
1 stk
Lime
1 stk
Koriander
1 bunt
Drømmelett
1 pakke
Tomatsalsa
1 beger
Salt
Pepper
Bakepapir (kan sløyfes)
1 pakke
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til tacomiksen med spisskummen, chili eller hvitløk for mer smak!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt hver paprika i fire biter, og fjern frøene. Grovhakk løken. Sil laken av maisen og bønnene.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek karbonadedeigen i ca. 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Hakk opp karbonadedeigen, tilsett løken og tacokrydderet, og stek videre til kjøttet er gjennomstekt og løken er blank.
Vend maisen og bønnene inn med kjøttet i stekepannen, og smak til med salt og pepper.
Legg paprikaene utover et stekebrett med bakepapir, og fordel tacofyllet i paprikabitene. Topp hver paprikabit med revet mozzarella, og stek dem i ovnen i ca. 12 minutter.
Del avokadoen i to, og fjern stenen. Skrap ut avokadokjøttet med en skje og kutt det i grove biter. Kutt limen i båter, og grovhakk korianderen.
Server retten med avokadoen, limebåtene, korianderen, Drømmeletten og tomatsalsaen.
Vel bekomme!