Pølser med potetmos, frisk salat og sennep

Pølser med potetmos, frisk salat og sennep

3.86 (63)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Potetmos
1 pakke
(Laktose)
Tobladssalat
1 pakke
Agurk
1 stk
Tomater
2 stk
Gul paprika
1 stk
Salsicciapølser
300 g
(Egg)
Stekepølser
400 g
Grov sennep
1 glass
(Sulfitt, Sennep)
Smør
1 ss
Salt
Pepper
Olje
Olivenolje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland sennepen med litt honning for ekstra god smak!

Varm opp potetmosen sammen med 1 ss smør i en kjele på middels varme under omrøring.
Skyll salaten, og ha den i en serveringsskål. Kutt agurken i skiver, og kutt tomatene i båter. Rens paprikaen, og kutt den i strimler. Vend paprikaen, agurken og tomatene inn med salaten, og topp med litt olivenolje, salt og pepper.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek salsicciapølsene i ca. 4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Ha salsicciapølsene over på et fat når de er ferdigstekte, og stek stekepølsene i 2-3 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Server pølsene med potetmosen, salaten og sennepen.
Vel bekomme!