Pølser med potetmos, frisk salat og sennep
3.86 (63)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
- smør
Potetmos
1 pakke
Tobladssalat
1 pakke
Agurk
1 stk
Tomater
2 stk
Gul paprika
1 stk
Salsicciapølser
300 g
Stekepølser
400 g
Grov sennep
1 glass
Smør
1 ss
Salt
Pepper
Olje
Olivenolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland sennepen med litt honning for ekstra god smak!
Varm opp potetmosen sammen med 1 ss smør i en kjele på middels varme under omrøring.
Skyll salaten, og ha den i en serveringsskål. Kutt agurken i skiver, og kutt tomatene i båter. Rens paprikaen, og kutt den i strimler. Vend paprikaen, agurken og tomatene inn med salaten, og topp med litt olivenolje, salt og pepper.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek salsicciapølsene i ca. 4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Ha salsicciapølsene over på et fat når de er ferdigstekte, og stek stekepølsene i 2-3 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Server pølsene med potetmosen, salaten og sennepen.
Vel bekomme!