Sommerkoteletter med hjemmelaget potetsalat

Sommerkoteletter med hjemmelaget potetsalat

3.76 (152)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Småpoteter
600 g
Sommerkoteletter
750 g
Rødløk
1/2 stk
Koriander og kruspersille
1/2 pakke
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Råkostmiks
1 pakke
Lettrømme
1/2 pakke
(Melk, Laktose)
Majones
1 pakke
(Egg, Sennep)
Lime
1/2 stk
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Skinner solen? Kotelettene smaker nydelig på grillen!

Kok småpotetene i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek kotelettene i 3-4 minutter på hver side.
Finhakk rødløken og kruspersillen fra urtepakken. Skrell og press hvitløken. Bland sammen råkostmiksen og de kokte potetene i en stor serveringsskål. Vend inn rømmen, majonesen, hvitløken og persillen. Smak til med salt, pepper og saft fra den halve limen, og server!
Vel bekomme!