Sommerkoteletter med hjemmelaget potetsalat
3.76 (152)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Småpoteter
600 g
Sommerkoteletter
750 g
Rødløk
1/2 stk
Koriander og kruspersille
1/2 pakke
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Råkostmiks
1 pakke
Lettrømme
1/2 pakke
Majones
1 pakke
Lime
1/2 stk
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Skinner solen? Kotelettene smaker nydelig på grillen!
Kok småpotetene i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek kotelettene i 3-4 minutter på hver side.
Finhakk rødløken og kruspersillen fra urtepakken. Skrell og press hvitløken. Bland sammen råkostmiksen og de kokte potetene i en stor serveringsskål. Vend inn rømmen, majonesen, hvitløken og persillen. Smak til med salt, pepper og saft fra den halve limen, og server!
Vel bekomme!