Jordskokksuppe med stekt grønnkål, sjampinjong og linser
Vegetar

Jordskokksuppe med stekt grønnkål

sjampinjong og linser
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Bygg
    ·
  • Havre
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Belugalinser
125 g
Jordskokksuppe
1 pakke
(Melk, Laktose)
Sjampinjong
100 g
Grønnkål
100 g
Grove bagetter
½ pakke
(Sesamfrø, Bygg, Havre, Hvete)
Bladpersille
1 bunt
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
1053 kcal
Fett:
50 g
Karbohydrater:
112 g
Protein:
40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek litt hvitløk med grønnsakene for ekstra god smak.

Varm opp stekovnen til 210 grader varmluft. 
 Tilbered belugalinsene som anvist på pakken.
 Varm opp suppen i en kjele på middels varme under omrøring. Smak til med salt og pepper.
 Børst soppen fri for jord, og del den i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen i 2–3 minutter, eller til den er gyllen. Ha i grønnkålen og belugalinsene, og stek videre i 2–3 minutter. Krydre med salt og pepper.
Tilbered bagetten som anvist på pakken. 
 Skyll og grovhakk persillen. Topp jordskokksuppen med de stekte grønnsakene og persillen.
Vel bekomme!