Vegetar
Jordskokksuppe med stekt grønnkål
sjampinjong og linserNy oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Bygg·
- Havre·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Belugalinser
125 g
Jordskokksuppe
1 pakke
Sjampinjong
100 g
Grønnkål
100 g
Grove bagetter
½ pakke
Bladpersille
1 bunt
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 1053 kcal
- Fett:
- 50 g
- Karbohydrater:
- 112 g
- Protein:
- 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek litt hvitløk med grønnsakene for ekstra god smak.
Varm opp stekovnen til 210 grader varmluft.
Tilbered belugalinsene som anvist på pakken.
Varm opp suppen i en kjele på middels varme under omrøring. Smak til med salt og pepper.
Børst soppen fri for jord, og del den i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen i 2–3 minutter, eller til den er gyllen. Ha i grønnkålen og belugalinsene, og stek videre i 2–3 minutter. Krydre med salt og pepper.
Tilbered bagetten som anvist på pakken.
Skyll og grovhakk persillen. Topp jordskokksuppen med de stekte grønnsakene og persillen.
Vel bekomme!