Kylling satay med wokede grønnsaker og fullkornsris

Kylling satay med wokede grønnsaker og fullkornsris

Ny oppskrift
Under 40 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Fisk
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Olje
  • soyasaus
Fullkornsris
1 pakke
Strimlet kyllingfilet
200 g
Peanøttsaus
1/2 flaske
(Fisk, Peanøtter, Nøtter, Sesamfrø)
Pak choy
1 pakke
Strimlet wokmiks
1 pakke
Lime
1/2 stk
Soyasaus
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek kyllingen i to omganger.

Tilbered risen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingstrimlene i 3-5 minutter, eller til de er gjennomstekte. Hell over peanøttsausen, og kok opp. La kylling satayen stå på lav varme frem til resten av retten er ferdig.
Kutt pak choyene i fire på langs. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek pak choyene i ca. 2 minutter på hver side, og legg dem over på en tallerken. Stek wokmiksen i 3-4 minutter. Ha over ca. 1 1/2 ss soyasaus og litt saft fra limen.
488 kcal. Protein: 42 g. Karbohydrater: 51 g. Fett: 12 g. *Hvorav mettet fett: 2 g.
Vel bekomme!