Rød vegetarcurry med linser og grønnsaker
Ny oppskrift
Under 40 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Brokkoli
1 stk
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Linsemiks
125 g
Rød currypaste
1/2 pakke
Kokosmelk
1/2 pakke
Lime
1/2 stk
Langbrød av fullkorn
1 pakke
Vårløk
1 pakke
Koriander og kruspersille
1/2 pakke
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For en ekstra spennende og frisk vri på retten kan du tilsett druer eller ananas i curryen.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Del brokkolien i buketter, og kutt stilken i skiver. Rens og kutt paprikaen i strimler, og kutt rødløken i båter.
Tilbered linsene som anvist på pakken.
Varm opp en kjele med litt olje til høy varme. Stek brokkolien, paprikaen og rødløken i ca. 5 minutter. Tilsett 1/4 pk currypaste, kokosmelken og 1 dl vann, og kok opp. Skru ned temperaturen til middels, og la curryen trekke i ca. 5 minutter. Smak til med saften fra limen, litt salt og pepper og eventuelt mer currypaste.
Varm langbrødene i ovnen i 3-4 minutter.
Grovhakk vårløken og korianderen fra urtepakken, og topp retten ved servering.
568 kcal. Protein: 28 g. Karbohydrater: 68 g. Fett: 17 g. *Hvorav mettet fett: 11 g.
Vel bekomme!