Laktosefri
Pad thai med kyllingfilet, eggenudler og løk, toppet med bønnespirer og hakkede peanøtter
4.12 (1013)
Under 30 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Peanøtter·
- Nøtter·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- soyasaus
Eggenudler
125 g
Gulrot
1 stk
Gul løk
1 stk
Skivet kyllingfilet
300 g
Egg
2 stk
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
Srirachasaus
½–1 pakke
Bønnespirer
1 pakke
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Hakkede peanøtter
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 666 kcal
- Fett:
- 18 g
- Karbohydrater:
- 67 g
- Protein:
- 58 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Istedenfor å blande inn nudlene i sausen og kyllingen, kan du servere dem for seg.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Skrell gulroten og løken. Kutt gulroten og løken i tynne strimler. Skjær kyllingen i mindre biter.
Varm opp en stor wok- eller stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, til den er gyllen. Tilsett løken de siste 30 sekundene, og smak til med salt og pepper. Skru ned temperaturen til middels høy varme. Knekk eggene i stekepannen, og rør dem sammen med kyllingen i 1–2 minutter, til det begynner å ligne på eggerøre. Tilsett gulrotstrimlene, nudlene og soya- og ingefærsausen. Varm opp, og bland alt godt sammen. Smak til med srirachasausen og salt eller soyasaus. Skru av varmen, og vend inn bønnespirene.
Skyll og grovhakk korianderen. Kutt limen i båter. Topp pad thaien med peanøttene og korianderen, og server limebåtene til retten.
Vel bekomme!