Pad thai med kyllingfilet, eggenudler og løk, toppet med bønnespirer og hakkede peanøtter
Laktosefri

Pad thai med kyllingfilet, eggenudler og løk, toppet med bønnespirer og hakkede peanøtter

4.12 (1013)
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • soyasaus
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete)
Gulrot
1 stk
Gul løk
1 stk
Skivet kyllingfilet
300 g
Egg
2 stk
(Egg)
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Srirachasaus
½–1 pakke
Bønnespirer
1 pakke
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Hakkede peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
666 kcal
Fett:
18 g
Karbohydrater:
67 g
Protein:
58 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Istedenfor å blande inn nudlene i sausen og kyllingen, kan du servere dem for seg.

Tilbered nudlene som anvist på pakken.  
 Skrell gulroten og løken. Kutt gulroten og løken i tynne strimler. Skjær kyllingen i mindre biter.   
Varm opp en stor wok- eller stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, til den er gyllen. Tilsett løken de siste 30 sekundene, og smak til med salt og pepper. Skru ned temperaturen til middels høy varme. Knekk eggene i stekepannen, og rør dem sammen med kyllingen i 1–2 minutter, til det begynner å ligne på eggerøre. Tilsett gulrotstrimlene, nudlene og soya- og ingefærsausen. Varm opp, og bland alt godt sammen. Smak til med srirachasausen og salt eller soyasaus. Skru av varmen, og vend inn bønnespirene.   
 Skyll og grovhakk korianderen. Kutt limen i båter. Topp pad thaien med peanøttene og korianderen, og server limebåtene til retten.
Vel bekomme!