Pesto- og ostegratinert torsk med kokte poteter og tomat- og ruccolasalat

Pesto- og ostegratinert torsk med kokte poteter og tomat- og ruccolasalat

Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • pepper
  • salt
Poteter
700 g
Ostesaus
1 pakke
(Laktose)
Grønn pesto
1 glass
(Cashewnøtter, Melk, Laktose)
Torskefilet
675 g
(Fisk)
Tomater
2 stk
Banansjalottløk
1 stk
Ruccola
1 pakke
Olivenolje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Knus potetene sammen med litt olivenolje og presset hvitløk for en spennende vri!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Ha ostesausen i en skål og smak til med ønsket mengde pesto. Start med halve glasset og tilsett mer etter ønske. Smak til med salt om nødvendig.
Fordel fisken i en ildfast form, og hell over pesto- og ostesausen. Stek formen i ovnen i 10-14 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
Kutt tomatene i terninger, og skrell og finhakk banansjalottløken. Bland tomatene og banansjalottløken sammen med ruccolaen i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
Vel bekomme!