Pesto- og ostegratinert torsk med kokte poteter og tomat- og ruccolasalat
Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Cashewnøtter·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- pepper
- salt
Poteter
700 g
Ostesaus
1 pakke
Grønn pesto
1 glass
Torskefilet
675 g
Tomater
2 stk
Banansjalottløk
1 stk
Ruccola
1 pakke
Olivenolje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Knus potetene sammen med litt olivenolje og presset hvitløk for en spennende vri!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Ha ostesausen i en skål og smak til med ønsket mengde pesto. Start med halve glasset og tilsett mer etter ønske. Smak til med salt om nødvendig.
Fordel fisken i en ildfast form, og hell over pesto- og ostesausen. Stek formen i ovnen i 10-14 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
Kutt tomatene i terninger, og skrell og finhakk banansjalottløken. Bland tomatene og banansjalottløken sammen med ruccolaen i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
Vel bekomme!