Fylte quesadillas med tacokjøttdeig, mozzarella og salat

Fylte quesadillas med tacokjøttdeig, mozzarella og salat

Ny oppskrift
Under 25 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
Gul løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Kjøttdeig
1 pakke
Fullkornstortillaer
2 pakke
(Hvete)
Three spice
2 pakke
Mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Romanosalat
1/2 stk
Tomater
2 stk
Lettrømme
1 pakke
(Melk, Laktose)
Olje
Olivenolje
Bakepapir (kan sløyfes)
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Quesadillasene kan også varmes i stekepannen!

Sett stekeovnen på 200 grader.
Grovhakk løken, og kutt paprikaen i terninger. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kjøttdeigen i 3-4 minutter. Ha i løken og paprikaen, og stek videre i 2-3 minutter. Bland inn ønsket mengde av tacokrydderet og ca. 1/2 dl vann. La blandingen koke til vannet er fordampet.
Ha tortillaene på et stekebrett med bakepapir. Fordel kjøttdeigen og osten på den ene halvdelen av tortillalefsene, og brett over den andre delen. Drypp over litt olje, og stek quesadillaene i ovnen i 8-10 minutter, eller til de er gylne.
Skyll salaten, og kutt i strimler. Kutt tomatene i skiver, og fordel dem og salaten på et serveringsfat. Drypp over olivenolje, og krydre med pepper om ønskelig.
Server med lettrømmen.
Vel bekomme!