Kyllingnuggets med couscous, cherrytomatsalat og rømmedressing

Kyllingnuggets med couscous, cherrytomatsalat og rømmedressing

Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • salt
Romanosalat
1 stk
Cherrytomater
250 g
Maiskorn
1 pakke
Couscous
1 pakke
(Hvete)
Rømmekolle
1 pakke
(Melk, Laktose)
Tzatzikikrydder
1 pakke
Kyllingnuggets
600 g
Olje
Salt
Olivenolje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Grønnsaker eller ost til overs i kjøleskapet? Lag din egen vri på cherrytomatsalaten!

Skyll og kutt romanosalaten i grove biter. Kutt cherrytomatene i to, og hell vannet av maisen. Bland grønnsakene sammen i en skål, og topp med litt olivenolje.
Tilbered couscousen som anvist på pakken.
Bland rømmekollen sammen med tzatzikikrydderet og litt salt i en serveringsskål.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingnuggetsene i ca. 3 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme og sprø.
Vend litt olivenolje inn i couscousen rett før servering.
Vel bekomme!