Kyllingnuggets med couscous, cherrytomatsalat og rømmedressing
Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- salt
Romanosalat
1 stk
Cherrytomater
250 g
Maiskorn
1 pakke
Couscous
1 pakke
Rømmekolle
1 pakke
Tzatzikikrydder
1 pakke
Kyllingnuggets
600 g
Olje
Salt
Olivenolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Grønnsaker eller ost til overs i kjøleskapet? Lag din egen vri på cherrytomatsalaten!
Skyll og kutt romanosalaten i grove biter. Kutt cherrytomatene i to, og hell vannet av maisen. Bland grønnsakene sammen i en skål, og topp med litt olivenolje.
Tilbered couscousen som anvist på pakken.
Bland rømmekollen sammen med tzatzikikrydderet og litt salt i en serveringsskål.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingnuggetsene i ca. 3 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme og sprø.
Vend litt olivenolje inn i couscousen rett før servering.
Vel bekomme!