Ovnsbakt laks og cherrytomater med småpoteter, asparges og aioli
4.08 (135)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Fisk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Småpoteter
600 g
Laksefilet
600 g
Cherrytomater
250 g
Asparges
1 bunt
Sitron
1/2 stk
Aioli med lime
1 beger
Olje
Salt
Pepper
Olivenolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fyr grillen! Pakk laksen og tomatene inn i folie, og legg foliepakkene på grillen sammen med aspargesen.
Sett stekeovnen på 200 grader.
Kok småpotetene i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Fordel fisken og cherrytomatene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek formen i ovnen i 10-12 minutter, eller til fisken er fast, men har en lys rosa kjerne.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek aspargesene i 1-2 minutter på hver side. Legg aspargesene til side på et fat, og topp med olivenolje, salt, pepper og ønsket mengde saft fra sitronen.
Server retten med aiolien.
Vel bekomme!