Sprø kyllingklubber med wokede nudler og grønnsaker og chilisaus
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Egg·
- Gluten·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- egg
- olje
- pepper
- salt
- soyasaus
Panko
1 pakke
Kokosmasse
75 g
Kyllinglårklubber
1000 g
Eggenudler
1 pakke
Rødløk
1 stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Wokmiks
1 pakke
Sweet chili-saus
2 beger
Egg
2 stk
Salt
Pepper
Bakepapir (kan sløyfes)
Olje
Soyasaus
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Lag mellomrom mellom kyllingklubbene under steking, da blir de sprø!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Pisk 2 egg i en skål, og bland sammen pankoen og kokosmassen i en annen skål. Krydre kyllingen med salt og pepper.
Dypp kyllingen i eggene og deretter i panko-og kokosblandingen. Fordel kyllingklubbene på et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i 20-25 minutter, til klubbene er gjennomstekte. La kyllingen hvile i ca. 5 minutter etter steking.
Kok opp ca. 1 liter vann. Kok nudlene i vannet i 5-6 minutter, og hell deretter av vannet.
Kutt rødløken i båter, og skrell og finhakk hvitløken. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme. Stek løken og hvitløken, til løken er blank. Tilsett wokmiksen, og stek videre i 2-3 minutter. Ha nudlene i pannen, tilsett 2-3 ss soyasaus, og la det hele steke i 2-3 minutter under omrøring.
Server med chilisausen.
Vel bekomme!