Koljekaker med ertekrem, småpoteter, ovnsbakt brokkoli og pepperrotdressing

Koljekaker med ertekrem, småpoteter, ovnsbakt brokkoli og pepperrotdressing

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose

Basisvarer:
  • Melk
  • olje
  • salt
  • smør
Småpoteter
300 g
Pepperrot
1/2 bit
Crème fraîche
1/2 pakke
(Laktose)
Brokkolibuketter
150 g
Grønne erter
125 g
Koljekaker
1 pakke
Olje
Melk
1/2 dl
Smør
1 ss
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek brokkolien på grillen og vend den i litt olivenolje og sitronsaft før servering!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok småpotetene i 15-20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skrell pepperroten og riv den på et rivjern. Ha det halve begeret med crème fraîche i en skål, og smak til med salt og ønsket mengde av den revne pepperroten.
Fordel brokkolibukettene i en ildfast form, og vend inn litt olje og salt. Stek formen i ovnen i 8-10 minutter.
Kok opp 1/2 dl melk med 1 ss smør i en liten kjele. Kok ertene i et lite minutt, og kjør dem til en glatt krem med en stavmikser eller i en blender. Smak til med salt.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek koljekakene i 3-4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
Vel bekomme!