Indrefilet av svin med wokede grønnsaker, risnudler og peanøttsaus

Indrefilet av svin med wokede grønnsaker, risnudler og peanøttsaus

3.87 (116)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • salt
    • soyasaus
    • sukker
    Liste
    Liste
    Bilder
    Marinert indrefilet av svin
    600 g
    Risnudler
    1 pakke
    Wokmiks m/grønnkål
    1 pakke
    Ingefær
    1 bit
    Kokosmelk
    1 pakke
    Peanøttsmør
    1/4 glass
    Lime
    1 stk
    Koriander og kruspersille
    1/2 pakke
    Soyasaus
    Sukker
    Salt
    Olje
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Bruk resten av peanøttsmøret som dipp til for eksempel eplebåter!

    Sett stekeovnen på 220 grader.
    Skjær indrefileten i to på langs og deretter i to på tvers, slik at du får fire omtrent like store stykker. Varm opp en stor stekepanne med litt olje til høy varme, og stek kjøttstykkene i ca. 1 minutt på hver side. Legg kjøttstykkene i en ildfast form, og stek formen i ovnen i 10-12 minutter. Bruk gjerne et steketermometer, og stek kjøttet til det har en kjernetemperatur på ca. 60 grader. La kjøttet hvile i 3-4 minutter før servering.
    Kok opp ca. 2 liter vann i en kjele. Kok risnudlene i vannet i 4-6 minutter. Rør om innimellom.
    Ha litt ny olje i stekepannen du brukte til kjøttet, og varm den opp igjen til høy varme. Wok wokmiksen i 4-5 minutter. Krydre med salt og pepper.
    Finriv ønsket mengde av ingefæren på et rivjern. Varm opp kokosmelken og peanøttsmøret i en liten kjele, og smak til med ingefæren, 2 ss soyasaus, saft fra limen, 1 ts sukker og litt salt.
    Topp de wokede grønnsakene med korianderen ved servering. Server peanøttsausen til retten.
    Vel bekomme!