Indrefilet av svin med wokede grønnsaker, risnudler og peanøttsaus
3.87 (116)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- salt
- soyasaus
- sukker
Marinert indrefilet av svin
600 g
Risnudler
1 pakke
Wokmiks m/grønnkål
1 pakke
Ingefær
1 bit
Kokosmelk
1 pakke
Peanøttsmør
1/4 glass
Lime
1 stk
Koriander og kruspersille
1/2 pakke
Soyasaus
Sukker
Salt
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bruk resten av peanøttsmøret som dipp til for eksempel eplebåter!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skjær indrefileten i to på langs og deretter i to på tvers, slik at du får fire omtrent like store stykker. Varm opp en stor stekepanne med litt olje til høy varme, og stek kjøttstykkene i ca. 1 minutt på hver side. Legg kjøttstykkene i en ildfast form, og stek formen i ovnen i 10-12 minutter. Bruk gjerne et steketermometer, og stek kjøttet til det har en kjernetemperatur på ca. 60 grader. La kjøttet hvile i 3-4 minutter før servering.
Kok opp ca. 2 liter vann i en kjele. Kok risnudlene i vannet i 4-6 minutter. Rør om innimellom.
Ha litt ny olje i stekepannen du brukte til kjøttet, og varm den opp igjen til høy varme. Wok wokmiksen i 4-5 minutter. Krydre med salt og pepper.
Finriv ønsket mengde av ingefæren på et rivjern. Varm opp kokosmelken og peanøttsmøret i en liten kjele, og smak til med ingefæren, 2 ss soyasaus, saft fra limen, 1 ts sukker og litt salt.
Topp de wokede grønnsakene med korianderen ved servering. Server peanøttsausen til retten.
Vel bekomme!