Indrefilet av svin med ovnsbakte maiskolber og grønnsaker servert med barbecuesaus
4.15 (66)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sennep·
- Bygg·
- Fisk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Søtpotet
1 stk
Rød paprika
1/2 stk
Maiskolber
1 pakke
Squash
1/2 stk
Marinert indrefilet av svin
300 g
Barbecuesaus
1 pakke
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend kjøttet i litt av barbecuesausen når det gjenstår ca. 5 minutter av steketiden.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell søtpoteten. Kutt søtpoteten, paprikaen og squashen i grove terninger. Ha grønnsakene og maiskolbene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek formen i ovnen i 10-15 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek indrefileten i 1-2 minutter på hver side.
Legg kjøttet i den ildfaste formen, på toppen av grønnsakene, og stek formen videre i ovnen i 12-15 minutter. Hvis du har et steketermometer kan du steke kjøttet til det har en kjernetemperatur på ca. 60 grader.
Server med barbecuesausen.
Vel bekomme!