Smørstekt torsk med asparges, gulrøtter, småpoteter og bearnéssaus

Smørstekt torsk med asparges, gulrøtter, småpoteter og bearnéssaus

4.08 (64)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Småpoteter
300 g
Asparges
1 bunt
Gulrøtter
3 stk
Torskefilet
375 g
(Fisk)
Bearnéssaus
1 pakke
(Fisk, Egg, Bygg, Melk, Laktose)
Salt
Pepper
Olje
Smør
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til fisken med litt sitronsaft for en friskere smak!

Kok småpotetene i lettsaltet vann i 15-18 minutter, til de er gjennomkokte. Ha godt med vann i kjelen, slik at det er plass til grønnsakene i punkt 4.
Fjern bunnene på aspargesene, og skrell forsiktig den nederste halvdelen av hver asparges. Skrell gulrøttene, og kutt dem i staver.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek fisken i 2-3 minutter på hver side. Krydre fisken med salt og pepper, og ha litt smør i stekepannen mot slutten av steketiden.
Kok gulrøttene sammen med potetene de siste ca. 5 minuttene av potetenes koketid. Ha i aspargesene når det gjenstår ca. 2 minutter av koketiden.
Varm opp bearnéssausen i en liten kjele på lav varme under omrøring.
Vel bekomme!