Red rub-stekt kjøttdeig i pitabrød med salat og hvitløksdressing

Red rub-stekt kjøttdeig i pitabrød med salat og hvitløksdressing

3.6 (117)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Agurk
1/2 stk
Rødløk
1/2 stk
Tomat
1 stk
Restaurantsalat
1 pakke
Kjøttdeig av svin og storfe
350 g
Red rub-krydder
1 pakke
Fullkornspita
1 pakke
(Hvete, Rug)
Hvitløksdressing
1 pakke
(Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek litt finhakket hvitløk eller chili sammen med kjøttdeigen for sterkere smak!

Sett stekeovnen på 190 grader.
Kutt agurken, rødløken og tomaten i terninger. Bland grønnsakene sammen med restaurantsalaten i en serveringsskål.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kjøttdeigen i ca. 1 minutt på hver side, slik at det dannes en stekeskorpe. Hakk opp kjøttdeigen med stekespaden, tilsett red rub-krydderet, og stek videre i 3-4 minutter. Smak til med salt og pepper.
Fukt pitabrødene med litt vann, og varm dem i ovnen i 2-3 minutter.
Fyll pitabrødene med kjøttdeigen og salaten, og server med hvitløksdressingen.
Vel bekomme!