Red rub-stekt kjøttdeig i pitabrød med salat og hvitløksdressing
3.6 (117)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Agurk
1/2 stk
Rødløk
1/2 stk
Tomat
1 stk
Restaurantsalat
1 pakke
Kjøttdeig av svin og storfe
350 g
Red rub-krydder
1 pakke
Fullkornspita
1 pakke
Hvitløksdressing
1 pakke
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek litt finhakket hvitløk eller chili sammen med kjøttdeigen for sterkere smak!
Sett stekeovnen på 190 grader.
Kutt agurken, rødløken og tomaten i terninger. Bland grønnsakene sammen med restaurantsalaten i en serveringsskål.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kjøttdeigen i ca. 1 minutt på hver side, slik at det dannes en stekeskorpe. Hakk opp kjøttdeigen med stekespaden, tilsett red rub-krydderet, og stek videre i 3-4 minutter. Smak til med salt og pepper.
Fukt pitabrødene med litt vann, og varm dem i ovnen i 2-3 minutter.
Fyll pitabrødene med kjøttdeigen og salaten, og server med hvitløksdressingen.
Vel bekomme!