Pasta bolognese med fullkornslinguini og cherrytomatsalat
Ny oppskrift
Under 25 min
10 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Gul løk
1 stk
Kinesisk hvitløk
1 stk
Kjøttdeig
500 g
Moste tomater
1 flaske
Oregano
1 pakke
Fullkornslinguine
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Agurk
1 stk
Cherrytomater
1 pakke
Gran Biraghi
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Olivenolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp bolognesen med fersk basilikum.
Finhakk løken, og skrell og finhakk hvitløken. Varm opp en stekepanne med litt olje til full varme. Stek kjøttdeigen i ca. 1 minutt på hver side, slik at det dannes en stekeskorpe. Hakk opp kjøttdeigen, ha i løken og hvitløken, og stek videre i 3-4 minutter. Tilsett tomatsausen og basilikum- og oreganokrydderet, kok opp, og la sausen småkoke i ca. 10 minutter. Spe på med litt vann om sausen blir for tykk.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Kutt enden av hjertesalaten, skyll bladene i kaldt vann, og kutt salatbladene i grove biter. Kutt agurken i terninger, og kutt cherrytomatene i to. Bland salaten, agurken og cherrytomatene i en serveringsskål, og smak til med olivenolje, salt og pepper.
Smak til bolognesesausen med salt og pepper, og topp retten med Gran Biraghi-osten.
Vel bekomme!