Pasta bolognese med fullkornslinguini og cherrytomatsalat

Pasta bolognese med fullkornslinguini og cherrytomatsalat

Ny oppskrift
Under 25 min
10 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Gul løk
1 stk
Kinesisk hvitløk
1 stk
Kjøttdeig
500 g
Moste tomater
1 flaske
Oregano
1 pakke
Fullkornslinguine
1 pakke
(Gluten)
Hjertesalat
1 stk
Agurk
1 stk
Cherrytomater
1 pakke
Gran Biraghi
1 pakke
(Melk, Laktose)
Olje
Salt
Pepper
Olivenolje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp bolognesen med fersk basilikum.

Finhakk løken, og skrell og finhakk hvitløken. Varm opp en stekepanne med litt olje til full varme. Stek kjøttdeigen i ca. 1 minutt på hver side, slik at det dannes en stekeskorpe. Hakk opp kjøttdeigen, ha i løken og hvitløken, og stek videre i 3-4 minutter. Tilsett tomatsausen og basilikum- og oreganokrydderet, kok opp, og la sausen småkoke i ca. 10 minutter. Spe på med litt vann om sausen blir for tykk.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Kutt enden av hjertesalaten, skyll bladene i kaldt vann, og kutt salatbladene i grove biter. Kutt agurken i terninger, og kutt cherrytomatene i to. Bland salaten, agurken og cherrytomatene i en serveringsskål, og smak til med olivenolje, salt og pepper.
Smak til bolognesesausen med salt og pepper, og topp retten med Gran Biraghi-osten.
Vel bekomme!