Kyllingbryst i fløtesaus med ovnsbakte grønnsaker og gressløk
Ny oppskrift
Under 35 min
5 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Poteter
700 g
Rotgrønnsaksmiks
1 pakke
Kyllingbryst med skinn
600 g
Fløtesaus
1 pakke
Gressløk
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til fløtesausen med litt soyasaus for enda bedre smak!
Sett stekeovnen på 240 grader.
Skrell og kutt potetene i mindre biter. Ha rotgrønnsakene og potetbitene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 20-25 minutter, eller til potetene er gjennomstekte.
Varm opp en stekepanne med litt olje til full varme. Stek kyllingen med skinnsiden ned i ca. 4 minutter, snu kyllingen, og stek videre i ca. 4 minutter på den andre siden. Krydre kyllingen med salt og pepper. Skru temperaturen ned til lav varme, hell over fløtesausen, og la kyllingen trekke i sausen i ca. 2 minutter.
Finhakk gressløken, og vend den inn med grønnsakene før servering.
Vel bekomme!