Hjemmelagde fiskekaker med frisk råkostsalat, poteter og remulade

Hjemmelagde fiskekaker med frisk råkostsalat, poteter og remulade

Ny oppskrift
Under 40 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Egg
  • olje
  • pepper
  • salt
Poteter
400 g
Gulrøtter
3 stk
Grønt eple
1 stk
Sitron
1/2 stk
Gressløk
1/3 pakke
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Brosmefilet
375 g
(Fisk)
Panering
1/2 pakke
Estragon
1 bunt
Remulade
1 pakke
(Egg)
Egg
1 stk
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finhakket chili i fiskefarsen for en mer spicy smak på fiskekakene.

Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skrell gulrøttene, og riv dem og eplet på et rivjern. Bland eplet og gulrøttene sammen i en skål, og skvis over saften fra den halve sitronen.
Finhakk gressløken, og skrell og press hvitløken.
Skjær fisken i små terninger. Ha halvparten av fisketerningene i et litermål, og tilsett 1 egg, 1 teskje salt og litt pepper. Kjør blandingen glatt med en stavmikser eller i en blender. Vend inn resten av fiskebitene, paneringen, persillen og hvitløken med en spiseskje.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Form fiskefarsen til ønsket antall fiskekaker. Stek fiskekakene i ca. 4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte.
Server remuladen til retten.
Vel bekomme!