Ravioli med kylling, grønn pesto, cherrytomater og spinat

Ravioli med kylling, grønn pesto, cherrytomater og spinat

3.89 (150)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Banansjalottløk
1 stk
Spinat
1 pakke
Prinsessefilet av kylling
450 g
Cherrytomater
250 g
Ravioli med tomat og mozzarella
2 pakke
(Gluten, Egg, Laktose)
Grønn pesto
1 glass
(Cashewnøtter, Melk, Laktose)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med ristede pinjekjerner for ekstra god smak!

Sett en kjele med ca. 3 liter vann og litt salt på kok.
Skrell og fnhakk banansjalottløken, og skyll spinaten i kaldt vann. Varm opp en stor stekepanne med litt olje til høy varme, og stek kyllingen i 3-4 minutter, eller til den er gjennomstekt. Tilsett banansjalottløken og cherrytomatene, og stek videre til løken er blank. Krydre med litt salt og pepper.
Kok ravioliene i vannet fra punkt 1 i ca. 3 minutter. Kok spinaten sammen med ravioliene de siste ca. 2 minuttene av koketiden.
Hell vannet av ravioliene og spinaten, ha ravioliene og spinaten tilbake i kjelen, og vend inn pestoen.
Server ravioliene og spinaten med kylling- og tomatblandingen. Finriv grana padano-osten på et rivjern, og strø den over retten ved servering.
Vel bekomme!