Fiskekaker med hollandéssaus, brokkoli, gulrot og småpoteter

Fiskekaker med hollandéssaus, brokkoli, gulrot og småpoteter

3.82 (140)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Olje
Småpoteter
600 g
Hollandéssaus
1 pakke
(Egg, Laktose)
Fiskekaker
1 pakke
(Fisk, Laktose)
Brokkoli- og gulrotblanding
1 pakke
Sitron
1 stk
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med finhakket persille eller gressløk før servering!

Kok småpotetene i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomkokte. Ha godt med vann i kjelen, slik at det er plass til grønnsakene i punkt 4.
Varm opp hollandéssausen i en liten kjele på lav varme under omrøring.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme. Stek fiskekakene i ca. 4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
Kok brokkoli- og gulrotblandingen sammen med potetene de siste 4-5 minuttene av potetenes koketid.
Kutt sitronen i båter, og server sitronbåtene til retten.
Vel bekomme!