Hjemmelagde svineschnitzler med bakte potetbåter og brokkoli og kaperssmør

Hjemmelagde svineschnitzler med bakte potetbåter og brokkoli og kaperssmør

4.03 (89)
Under 45 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Egg
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Poteter
350 g
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Brokkoli
1 stk
Banansjalottløk
1 stk
Kapers
1/2 glass
Minuttbiff av svin
300 g
Panko
1 pakke
(Soya, Hvete)
Sitron
1/2 stk
Olje
Smør
Salt
Pepper
Egg
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Lag potetmos av potetene om du har litt ekstra tid.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt potetene i båter, og skrell og press hvitløken. Del brokkolien i mindre buketter. Legg potetene og brokkolien i en ildfast form eller på et stekebrett, og vend inn hvitløken og litt olje. Krydre med salt og pepper, og stek formen i ovnen i 25-30 minutter, eller til potetene er møre.
Skrell og finhakk banansjalottløken. Varm opp en kjele med litt olje til middels varme, og stek banansjalottløken til den er blank. Tilsett kapersen (uten laken) og 2 ss smør. La kaperssmøret stå på lav varme frem til servering.
Tørk lett av kjøttet med et rent kjøkkenhåndkle eller litt kjøkkenpapir, og legg det på en skjærefjøl eller i en brødpose. Bank kjøttet med undersiden av en liten kjele, til kjøttet er ca. 1 cm tykt. Ha 1 stk egg i én skål, og pankoen i en annen skål. Pisk egget lett med en gaffel. Vend kjøttet først i egget, og deretter i paneringen, og krydre det med salt og pepper.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek schnitzlene i 4-5 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte.
Kutt sitronen i båter, og server sitronbåtene til retten.
591 kcal. Protein: 52 g. Karbohydrater: 50 g. Fett: 19 g. *Hvorav mettet fett: 7 g.
Vel bekomme!