Laks med agurksalat, knuste poteter og mangodressing
4.18 (92)
Under 40 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Fisk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
- sukker
Poteter
350 g
Agurk
1/2 stk
Sitron
1/2 stk
Laksefilet
325 g
Brokkoli
1 stk
Potetkrydder
1 pakke
Thaidressing med mango
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Sukker
Olivenolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Brokkolien kan også bakes i ovnen eller pannestekes.
Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er møre. Ha godt med vann i kjelen, slik at det er plass til brokkoli i punkt 4.
Kutt agurken i tynne skiver. Ha agurkskivene i en serveringsskål, og smak til med saft fra sitronen og 1 ts sukker.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek fisken i 3-4 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Kutt brokkolien i buketter, og kok brokkolibukettene sammen med potetene de siste 3 minuttene av potetenes koketid.
Hell vannet av potetene, og knus dem lett sammen med 1 ss olivenolje, potetkrydderet og litt salt og pepper.
Server med mangodressingen.
653 kcal. Protein: 43 g. Karbohydrater: 35 g. Fett: 34 g. *Hvorav mettet fett: 7 g.
Vel bekomme!