Indisk kyllinggryte med ovnsbakte rotgrønnsaker, jasminris og koriander
3.9 (78)
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Rotgrønnsaker i staver
1 pakke
Jasminris
1 pakke
Prinsessefilet av kylling
600 g
Indisk kyllingsuppe
1 pakke
Koriander
1 bunt
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Skvis litt limesaft over kyllinggryten eller server litt rømme ved siden av for ekstra friskhet!
Sett stekeovnen på 240 grader.
Fordel rotgrønnsakene i en stor ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 18-20 minutter, eller til de er møre.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Varm opp en stekegryte med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 2-3 minutter, eller til den har fått en gyllen farge. Krydre med litt salt og pepper underveis i stekingen. Hell over kyllingsuppen, kok opp, og la det småkoke i ca. 5 minutter, eller til kyllingen er gjennomkokt.
Topp kyllinggryten med korianderen ved servering.
Vel bekomme!