Indisk kyllinggryte med ovnsbakte rotgrønnsaker, jasminris og koriander

Indisk kyllinggryte med ovnsbakte rotgrønnsaker, jasminris og koriander

3.9 (78)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Rotgrønnsaker i staver
1 pakke
(Selleri)
Jasminris
1 pakke
Prinsessefilet av kylling
600 g
Indisk kyllingsuppe
1 pakke
(Selleri, Melk, Laktose)
Koriander
1 bunt
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Skvis litt limesaft over kyllinggryten eller server litt rømme ved siden av for ekstra friskhet!

Sett stekeovnen på 240 grader.
Fordel rotgrønnsakene i en stor ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 18-20 minutter, eller til de er møre.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Varm opp en stekegryte med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 2-3 minutter, eller til den har fått en gyllen farge. Krydre med litt salt og pepper underveis i stekingen. Hell over kyllingsuppen, kok opp, og la det småkoke i ca. 5 minutter, eller til kyllingen er gjennomkokt.
Topp kyllinggryten med korianderen ved servering.
Vel bekomme!