Gnocchi med stekt aromasopp, rød rosenkål og steinsoppdressing

Gnocchi med stekt aromasopp, rød rosenkål og steinsoppdressing

Ny oppskrift
Under 30 min
14 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Kikerter
1 pakke
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Olivenolje
1 ss
Gnocchi
250 g
(Sulfitt, Hvete)
Revet Grande Premium
½ pakke
(Melk, Laktose)
Sitronskall
1 ts
Aromasopp
200 g
Rød rosenkål
200 g
Sitronskall
1 ts
Sitronsaft
¼ stk
Bladpersille
1 bunt
Kjerneblanding
1 pakke
Steinsoppesto
½–1 glass
(Melk, Laktose)
Revet Grande Premium
½ pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
793 kcal
Fett:
43 g
Karbohydrater:
68 g
Protein:
35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Rist gjerne kjerneblandingen i ovnen siste 5 minuttene av steketiden til kikertene, for ekstra god smak.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
 Hell laken av kikertene, og skyll dem i et dørslag. Tørk dem så tørre som mulig med tørkepapir. Ha kikertene over i en bolle, og bland inn 1 ss olivenolje og kryddermiksen. Fordel kikertene utover et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i omtrent 30 minutter.
 Tilbered gnocchien som anvist på pakken. Skyll og tørk sitronen, og finriv alt sitronskallet (kun det gule). Sil av vannet når gnocchien er ferdigkokt, og vend inn litt olivenolje. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek gnocchien i omtrent 2 minutter, eller til den har fått litt farge. Krydre med litt salt og pepper. Topp med den revne Grande Premium-osten og omtrent 1 ts av sitronskallet.
 Børst soppen fri for jord, og del den i skiver. Skyll rosettkålen, og del de største i to. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen i 4–5 minutter, eller til den har fått litt farge. Ha rosenkålen i pannen med soppen når det gjenstår omtrent 3 minutter av steketiden. Smak til med litt salt, pepper, omtrent 1 ts av sitronskallet og litt saft fra sitronen. 
 Skyll, tørk og finhakk persillen. Server retten med kjerneblandingen, steinsoppestoen, persillen og den revne Grande Premium-osten.
Vel bekomme!