Strimlet storfe og wokgrønnsaker i hoisinsaus med risnudler og nøtter

Strimlet storfe og wokgrønnsaker i hoisinsaus med risnudler og nøtter

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Soya
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Wokmiks m/grønnkål
1 pakke
Risnudler
1 pakke
Storfestrimler
250 g
Hoisinsaus
1 pakke
(Gluten, Soya)
Nøttemiks
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek litt finhakket chili sammen med wokgrønnsakene for sterkere smak!

Sett en kjele med ca. 1 liter vann på kok.
Varm opp en stor stekepanne eller en wokpanne med litt olje til høy varme. Wok wokmiksen i ca. 3 minutter. Legg grønnsakene over på et serveringsfat.
Kok risnudlene i vannet fra punkt 1 i 4-6 minutter.
Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp igjen til høy varme. Fordel storfestrimlene i pannen, og krydre dem med salt og pepper. La kjøttet ligge helt stille og steke i 1-2 minutter, slik at det dannes en stekeskorpe. Beveg på kjøttet, og stek det videre i ca. 30 sekunder. Ha grønnsakene tilbake i pannen, vend inn hoisinsausen, og gi det hele et raskt oppkok.
Strø nøttemiksen over risnudlene og woken ved servering.
Vel bekomme!