Fiskegrateng med laks servert med kokte gulrøtter og erter

Fiskegrateng med laks servert med kokte gulrøtter og erter

Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Smør
Gulrøtter
½ pakke
Laksefilet
500 g
(Fisk)
Makaroni
300 g
(Gluten)
Erter
1 pakke
Bechamelsaus
2 pakke
(Hvete, Melk, Laktose)
Panko
1 pakke
(Soya, Hvete)
Smør
2 ss
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For en luftigere grateng, vend inn to eggeplommer i sausen, og deretter to stivpiskede eggehviter.

Sett stekeovnen på 220 grader. Sett 2 liter vann på kok.
Skrell gulrøttene, og kutt dem i terninger. Skjær laksen i terninger.
Kok pastaen i 4-5 minutter i vannet fra punkt 1, og hell deretter av vannet. Vend inn lakseterningene og bechamelsausen.
Ha blandingen fra forrige punkt over i en smurt ildfast form, strø over pankoen, og fordel litt smør på toppen. Stek formen i ovnen i 15-20 minutter, til formen er gyllen på toppen og fisken er gjennomstekt.
Kok opp 1 liter vann. Kok gulrøttene i vannet 4-5 minutter. Kok ertene sammen med gulrøttene de siste 2 minuttene av koketiden.
Vel bekomme!