Paella med kylling, karri, reker og grønne erter

Paella med kylling, karri, reker og grønne erter

Ny oppskrift
Under 35 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Skalldyr

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Kinesisk hvitløk
1 stk
Gul løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Rød chili
1/2 stk
Kyllinglårfilet
400 g
Risottoris
1 pakke
Alkoholfri hvitvin
1 flaske
(Sulfitt)
Hønsebuljong
1 pakke
Karri
1 pakke
Grønne erter
125 g
Reker
1 pakke
(Skalldyr)
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bruk hele kyllinglårfileten. Det ekstra fettet gir veldig god smak!

Skrell og finhakk hvitløken. Finhakk løken, paprikaen og ønsket mengde av chilien. Skjær kyllingen i strimler.
Varm opp en stor stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 2-3 minutter, ha i grønnsakene fra punkt 1, og stek videre i 2-3 minutter. Tilsett risottorisen og stek den i et lite minutt, til den er blank. Ha i hvitvinen, og la den redusere til ca. 1/3 av den opprinnelige mengden. Tilsett hønsebuljongen, karrikrydderet og 5 dl vann, og la det hele småkoke i 15-18 minutter.
Vend ertene og rekene inn i paellaen når det gjenstår ca. 2 minutter av koketiden. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!