Chipotlekrydret laks med avokadokrem, ris og ananas- og agurksalat

Chipotlekrydret laks med avokadokrem, ris og ananas- og agurksalat

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk

Basisvarer:
  • Melk
  • olivenolje
  • pepper
  • salt
Guacamole
1 pakke
Lime
1 stk
Ananas
1/2 stk
Agurk
1 stk
Basmatiris
1 pakke
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Chipotlemiks
1/2 pakke
Melk
Olivenolje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Strø litt nachochips over retten ved servering.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Bland guacamolebasen med ca. 1/2 dl melk i en serveringsskål. Smak til med saft fra limen og salt.
Skrell ananasen og fjern den harde kjernen. Kutt ananasen og agurken i terninger, og bland terningene sammen i en serveringsskål.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Fordel laksen i en smurt ildfast form, og krydre den med chipotlemiksen og litt salt. Stek formen i ovnen i 8-10 minutter. Laksen skal være fast, men ha en lyserosa kjerne.
Vel bekomme!