Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
Basisvarer:
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
bfnb
Stek fiskeburgerne i ovnen i omtrent 12 minutter. Du kan også velge å steke burgerne i en stekepanne med smør til de er gjennomvarme.
gkgigiihhuh
Varm Varm hamburgerbrødene i 2-3 minutter før servering.
Ha linsene i en sil, skyll med vann og la dem renne av seg.vguygiuhklj
uygoulm
Fres løk, gulrotterninger og hvitløk med olje i en liten gryte på middels pluss varme til løken er blank. Tilsett karri, spisskummen og laurbærblad, og la det frese med i omtrent 1 minutt. Tilsett linser, buljong og tomatterninger. Gi det et oppkok og la det småkoke i 8–10 minutter. Smak til med salt, pepper og sitron.
Lag sausen i samme panne som du stekte svinet i, fortsatt med stekesjyen i. Fres løken myk, og tilsett sukker og balsamicoeddik. Gi det et raskt oppkok, og ha i sennep og crème fraîche. Kok opp igjen og juster tykkelsen med buljong. La det hele småkoke i et par minutter. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!