test

test

Ny oppskrift
Under 2 min
0 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
      Allergeninformasjon

      Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

      Slik gjør du

      Tips fra kokken:

      bfnb

      Stek fiskeburgerne i ovnen i omtrent 12 minutter. Du kan også velge å steke burgerne i en stekepanne med smør til de er gjennomvarme.
      gkgigiihhuh
      Varm Varm hamburgerbrødene i 2-3 minutter før servering.
      Ha linsene i en sil, skyll med vann og la dem renne av seg.vguygiuhklj
      uygoulm
      Fres løk, gulrotterninger og hvitløk med olje i en liten gryte på middels pluss varme til løken er blank. Tilsett karri, spisskummen og laurbærblad, og la det frese med i omtrent 1 minutt. Tilsett linser, buljong og tomatterninger. Gi det et oppkok og la det småkoke i 8–10 minutter. Smak til med salt, pepper og sitron.
      Lag sausen i samme panne som du stekte svinet i, fortsatt med stekesjyen i. Fres løken myk, og tilsett sukker og balsamicoeddik. Gi det et raskt oppkok, og ha i sennep og crème fraîche. Kok opp igjen og juster tykkelsen med buljong. La det hele småkoke i et par minutter. Smak til med salt og pepper.
      Vel bekomme!