Ovnsbakt lange, cherrytomater og aspargesbønner med småpoteter og hollandéssaus
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Fisk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Småpoteter
600 g
Cherrytomater
250 g
Grønne bønner
1 pakke
Langefilet
675 g
Hollandéssaus
1 pakke
Salt
Pepper
Olivenolje
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp retten med litt fersk persille eller gressløk for et ekstra innbydende utseende på retten!
Sett stekeovnen på 200 grader.
Kok småpotetene i ca. 15 minutter, eller til de er møre.
Fordel cherrytomatene og aspargesbønnene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Krydre fisken med salt og pepper, legg den oppå grønnsakene og drypp over litt olje. Stek formen i ovnen i 10-13 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
Varm opp hollandéssausen i en liten kjele på lav varme under omrøring.
Vel bekomme!