Ovnsbakt lange, cherrytomater og aspargesbønner med småpoteter og hollandéssaus

Ovnsbakt lange, cherrytomater og aspargesbønner med småpoteter og hollandéssaus

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Småpoteter
600 g
Cherrytomater
250 g
Grønne bønner
1 pakke
Langefilet
675 g
(Fisk)
Hollandéssaus
1 pakke
(Egg, Laktose)
Salt
Pepper
Olivenolje
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med litt fersk persille eller gressløk for et ekstra innbydende utseende på retten!

Sett stekeovnen på 200 grader.
Kok småpotetene i ca. 15 minutter, eller til de er møre.
Fordel cherrytomatene og aspargesbønnene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Krydre fisken med salt og pepper, legg den oppå grønnsakene og drypp over litt olje. Stek formen i ovnen i 10-13 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
Varm opp hollandéssausen i en liten kjele på lav varme under omrøring.
Vel bekomme!