Karbonader i steinsoppsaus med ovnsbakte rotgrønnsaker, rosenkål og småpoteter
4.07 (176)
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Rotgrønnsaksmiks
1 pakke
Rosenkål
1 pakke
Småpoteter
300 g
Karbonader
1 pakke
Steinsoppsaus
1 pakke
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server med litt rørte tyttebær.
Sett stekeovnen på 240 grader.
Fordel rotgrønnsakene, rosenkålen og småpotetene utover et stort stekebrett, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 15-20 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek karbonadene i ca. 4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme. Tilsett steinsoppsausen, og gi den et raskt oppkok.
Vel bekomme!