Karbonader i steinsoppsaus med ovnsbakte rotgrønnsaker, rosenkål og småpoteter

Karbonader i steinsoppsaus med ovnsbakte rotgrønnsaker, rosenkål og småpoteter

4.07 (176)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Rotgrønnsaksmiks
1 pakke
(Selleri)
Rosenkål
1 pakke
Småpoteter
300 g
Karbonader
1 pakke
(Egg)
Steinsoppsaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server med litt rørte tyttebær.

Sett stekeovnen på 240 grader.
Fordel rotgrønnsakene, rosenkålen og småpotetene utover et stort stekebrett, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 15-20 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek karbonadene i ca. 4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme. Tilsett steinsoppsausen, og gi den et raskt oppkok.
Vel bekomme!