Ovnsbakt lyr med basmatiris og grønnsaker i tikka masala-saus

Ovnsbakt lyr med basmatiris og grønnsaker i tikka masala-saus

3.84 (176)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Basmatiris
1 pakke
Gulrot
1 stk
Squash
1/2 stk
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1/2 stk
Lyrfilet
375 g
(Fisk)
Tikka masala-base
1 pakke
Kokosmelk
1 pakke
Smør
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt grovhakket koriander i tikka masala-sausen!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell gulroten, og kutt den i skiver. Kutt squashen i terninger, kutt paprikaen i skiver, og kutt rødløken i båter.
Ha fisken i en ildfast form sammen med litt smør. Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i ovnen i 8-12 minutter, eller til den er gjennomstekt.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek grønnsakene fra punkt 3 i 2-3 minutter, til løken er blank. Tilsett kokosmelken og tikka masala-basen. La grønnsakene trekke i sausen, under lokk, i 3-4 minutter.
Vel bekomme!