Kylling tikka masala med eplesalat og fullkornsris

Kylling tikka masala med eplesalat og fullkornsris

4.22 (122)
Under 35 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Fullkornsris
1 pakke
Gul løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Kyllingstrimler
300 g
Tikka masala-base
1/2 pakke
Hakkede tomater
1/2 boks
Lett crème fraîche
1/2 pakke
(Melk, Laktose)
Hjertesalat
1 stk
Eple
1 stk
Koriander
1/2 bunt
Olivenolje
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server gjerne med litt nøtter!

Tilbered risen som anvist på pakken.
Kutt løken og paprikaen i strimler. Varm opp en stor stekepanne eller en gryte med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingstrimlene i 3-4 minutter, til de har fått litt farge. Ha i løken og paprikaen, og stek videre i ca. 1 minutt.
Tilsett tikka masala-basen, de hakkede tomatene og crème fraîchen, og kok opp under omrøring. La gryten småkoke i 5-8 minutter, eller til kyllingen er gjennomkokt.
Skyll hjertesalaten, og kutt den i strimler. Kutt eplet i terninger. Bland salaten og eplet i en serveringsskål, og topp med litt olivenolje, salt og pepper.
Grovhakk korianderen, og server den til retten.
555 kcal. Protein: 45 g. Karbohydrater: 58 g. Fett: 15 g. *Hvorav mettet fett: 7 g.
Vel bekomme!