Laktosefri
Maistortillaer med hoisinmarinert pulled pork, sprø grønnsaker og chilimajones
4.33 (162)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Sennep·
- Soya
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
Pulled pork
400 g
Hoisinsaus
1 pakke
Gulrot
1 stk
Agurk
½ stk
Grønt eple
1 stk
Maistortillaer
10 stk
Chilimajones
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 774 kcal
- Fett:
- 36 g
- Karbohydrater:
- 73 g
- Protein:
- 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du nøtter liggende? Grovhakk og server dem til retten.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form, og stek det i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til det er gjennomvarmt. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler, og vend inn hoisinsausen.
Skrell og kutt gulroten i tynne strimler. Skyll og kutt agurken og eplet i strimler.
Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
Fyll tortillalefsene med kjøttet, grønnsakene og chilimajonesen.
Vel bekomme!