Maistortillaer med hoisinmarinert pulled pork, sprø grønnsaker og chilimajones
Laktosefri

Maistortillaer med hoisinmarinert pulled pork, sprø grønnsaker og chilimajones

4.33 (162)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie
Pulled pork
400 g
Hoisinsaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø)
Gulrot
1 stk
Agurk
½ stk
Grønt eple
1 stk
Maistortillaer
10 stk
Chilimajones
½ pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
774 kcal
Fett:
36 g
Karbohydrater:
73 g
Protein:
39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du nøtter liggende? Grovhakk og server dem til retten.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
 Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form, og stek det i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til det er gjennomvarmt. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler, og vend inn hoisinsausen.
Skrell og kutt gulroten i tynne strimler. Skyll og kutt agurken og eplet i strimler.
 Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
Fyll tortillalefsene med kjøttet, grønnsakene og chilimajonesen. 
Vel bekomme!