Indisk tikka masala med kylling, jasminris og frisk salat

Indisk tikka masala med kylling, jasminris og frisk salat

4.2 (222)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Jasminris
250 g
Gul løk
1 stk
Kyllinglårfilet
600 g
Tikka masala-base
1 pakke
Hakkede tomater
1 boks
Matfløte
3 dl
(Melk, Laktose)
Agurk
1/2 stk
Tomater
2 stk
Hjertesalat
1 stk
Koriander
1/2 bunt
Olivenolje
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server retten med litt mangochutney.

Tilbered risen som anvist på pakken.
Grovhakk løken, og skjær kyllingen i grove biter. Varm opp en stor stekepanne eller en stekegryte med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 3-4 minutter, eller til den har fått en fin stekeskorpe. Ha i løken, og stek videre i ca. 1 minutt.
Tilsett tikka masala-basen, de hakkede tomatene, matfløten og 2 dl vann, og kok opp under omrøring. La gryten småkoke i 5-8 minutter, eller til kyllingen er gjennomkokt.
Kutt agurken og tomatene i terninger. Skyll hjertesalaten, og kutt den i strimler. Bland grønnsakene sammen i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
Grovhakk korianderen fra urtepakken, og vend den inn i salaten, eller strø den over tikka masalaen ved servering.
Vel bekomme!