Indrefilet av svin med rømmedressing og hjemmelaget potetsalat
4.19 (97)
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Poteter
350 g
Marinert indrefilet av svin
300 g
Ekstra lettrømme
1/2 pakke
Majones
1/2 pakke
Estragonsennep
1 glass
Vårløk
1 pakke
Rødkål
1 bit
Eple
1 stk
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak gjerne til potetsalaten med litt sitron eller lime for en friskere smak!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell potetene, og kutt dem i grove biter. Kok potetene i 12-15 minutter, eller til de er møre.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek indrefileten i 2-3 minutter på hver side, og ha den deretter i en ildfast form. Krydre kjøttet med salt og pepper, og stek formen i ovnen i 12-15 minutter. La kjøttet hvile i 3-4 minutter før servering.
Bland sammen lettrømmen, majonesen og estragonsennepen.
Kutt vårløken i skiver, kutt eplet i terninger, og kutt rødkålen i tynne strimler. Ha grønnsakene i en stor skål. Sil vannet av potetene, og bland dem sammen med grønnsakene. Vend inn ønsket mengde av rømmedressingen, og smak til med salt og pepper.
589 kcal. Protein: 41 g. Karbohydrater: 42 g. Fett: 27 g. *Hvorav mettet fett: 7 g.
Vel bekomme!