Torsk med mangosalat, spinatdressing og fullkornsris

Torsk med mangosalat, spinatdressing og fullkornsris

4.15 (95)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Fullkornsris
1 pakke
Mango
1 stk
Eple
1 stk
Koriander og kruspersille
1/2 pakke
Lime
1 stk
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Spinat
1/2 pakke
Ekstra lettrømme
1/2 pakke
Torskefilet
375 g
(Fisk)
Olje
Olivenolje
Salt
Pepper
Smør
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finhakket chili i mango- og ruccolasalaten.

Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell mangoen. Kutt mangoen og eplet i terninger, og bland terningene sammen i en serveringsskål. Finhakk korianderen fra urtepakken, og bland den sammen med fruktterningene. Smak til med saft fra limen, olivenolje og salt.
Skrell og grovhakk hvitløken. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme. Stek spinaten og hvitløken i ca. 3 minutter, til spinaten har falt sammen. Ha blandingen over i en skål eller et litermål sammen med lettrømmen, og kjør det hele sammen med en stavmikser til en glatt dressing. Smak til med salt, pepper og saft fra limen.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek fisken i 2-3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Ha 1 ss smør i stekepannen det siste minuttet av steketiden. Bruk en spiseskje til å øse smøret over fisken mens den steker.
539 kcal. Protein: 41 g. Karbohydrater: 60 g. Fett: 16 g. *Hvorav mettet fett: 8 g.
Vel bekomme!