Pestobakt sei med fullkornslinguini, persilleolje og bakt brokkoli

Pestobakt sei med fullkornslinguini, persilleolje og bakt brokkoli

Ny oppskrift
Under 25 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • pepper
  • salt
  • smør
Fullkornslinguine
1 pakke
(Gluten)
Brokkoli
1 stk
Seifilet
1 pakke
(Fisk)
Tomatpesto
1 pakke
(Egg, Laktose)
Bladpersille
1 pakke
Kinesisk hvitløk
½ stk
Smør
Olivenolje
1 dl
Pepper
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om urteoljen blir litt tykk kan du justere tykkelsen med litt mer olje, vann eller sitronsaft.

Sett stekeovnen på 200 grader.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Kutt brokkolien i små buketter, skrell stilken, og kutt den i staver. Ha brokkolien i en ildfast form sammen med en god klatt med smør. Stek formen i ovnen i 10-12 minutter, eller til brokkolibukettene er møre.
Skjær fisken i porsjonsstykker, og ha stykkene i en smurt ildfast form. Fordel tomatpestoen oppå fisken, og stek fisken i ovnen, ved siden av brokkolien, i 8-10 minutter, eller til den flaker seg ved lett trykk.
Skrell hvitløken. Skyll persillen, og plukk av bladene. Ha persillebladene, hvitløken og 1 dl olivenolje i et litermål. Kjør blandingen sammen med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.
Hell vannet av pastaen. Vend persilleoljen inn i pastaen, eller server den ved siden av.
Vel bekomme!