Pestobakt sei med fullkornslinguini, persilleolje og bakt brokkoli
Ny oppskrift
Under 25 min
6 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Gluten·
- Fisk
Basisvarer:
- Olivenolje
- pepper
- salt
- smør
Fullkornslinguine
1 pakke
Brokkoli
1 stk
Seifilet
1 pakke
Tomatpesto
1 pakke
Bladpersille
1 pakke
Kinesisk hvitløk
½ stk
Smør
Olivenolje
1 dl
Pepper
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om urteoljen blir litt tykk kan du justere tykkelsen med litt mer olje, vann eller sitronsaft.
Sett stekeovnen på 200 grader.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Kutt brokkolien i små buketter, skrell stilken, og kutt den i staver. Ha brokkolien i en ildfast form sammen med en god klatt med smør. Stek formen i ovnen i 10-12 minutter, eller til brokkolibukettene er møre.
Skjær fisken i porsjonsstykker, og ha stykkene i en smurt ildfast form. Fordel tomatpestoen oppå fisken, og stek fisken i ovnen, ved siden av brokkolien, i 8-10 minutter, eller til den flaker seg ved lett trykk.
Skrell hvitløken. Skyll persillen, og plukk av bladene. Ha persillebladene, hvitløken og 1 dl olivenolje i et litermål. Kjør blandingen sammen med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.
Hell vannet av pastaen. Vend persilleoljen inn i pastaen, eller server den ved siden av.
Vel bekomme!