Nuddelwok med soyaglassert tofu, aromasopp og koriander
Laktosefri

Nuddelwok med soyaglassert tofu, aromasopp og koriander

Ny oppskrift
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete)
Stekt norsk tofu
1 pakke
(Soya)
Aromasopp
100 g
Kinesisk wok- og dippsaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Wokmiks m/grønnkål
300 g
Grønne erter
1 pakke
Lime
½ stk
Koriander
1 bunt
Lime
½ stk
Peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
834 kcal
Fett:
36 g
Karbohydrater:
78 g
Protein:
50 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bruk en stor steke- eller wokpanne til å wokke grønnsakene eller wok i flere omganger. Pass på at stekepannen er ordentlig varm før du har i grønnsakene.

 Tilbered nudlene som anvist på pakken.
 Del tofuen i mindre biter, og tørk den med tørkepapir. Børst soppen fri for jord, og del den i fire. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen og tofuen i 3–4 minutter, vend inn den kinesiske wok- og dippsausen, og la det hele stå på lav varme frem til servering. 
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og stek ingefærblandingen, wokmiksen i 2–4 minutter, eller til grønnsakene har fått litt farge. Vend inn ertene, og stek videre i omtrent 1 minutt. Vend inn de ferdigkokte nudlene, og smak til med salt, pepper og saft fra limen. 
 Skyll og grovhakk korianderen, og del resten av limen i båter. Ha den ferdigstekte tofuen og soppen med woksausen over de wokkede grønnsakene. Topp det hele med peanøttene og korianderen, og server limebåtene til retten.
Vel bekomme!