Kylling fylt med kremost servert med bønnesalat med blåbær og rødløk

Kylling fylt med kremost servert med bønnesalat med blåbær og rødløk

Ny oppskrift
Under 35 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Kyllingbryst
630 g
Naturell kremost
1 pakke
(Melk, Laktose)
Grønne bønner
1 pakke
Rødløk
1 stk
Tobladssalat
1 pakke
Blåbær
1 pakke
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finhakket chili i kremosten før du har den i kyllingen for et ekstra spicy resultat!

Sett stekeovnen på 200 grader.
Skjær et snitt i hvert kyllingbryst, og fyll kyllingen med kremosten. Krydre kyllingen med salt og pepper, og legg den i en smurt ildfast form. Stek formen i ovnen i ca. 25 minutter.
Kok opp vann i en kjele, og kok aspargesbønnene i 2-3 minutter. Avkjøl aspargesbønnene i iskaldt vann.
Kutt rødløken i tynne skiver, og skyll salaten i kaldt vann. Bland salaten, rødløken, aspargesbønnene og blåbærene i en serveringsskål, og vend inn litt olje, salt og pepper.
Vel bekomme!